Persbericht: Atane Software BV neemt GastouderbureauAdministratie over

“Overname versterkt marktpositie binnen de branche en onderstreept duidelijke focus”

Hoorn, 1 September 2015 - Atane Software BV te Zwaag heeft met ingang van 1 september 2015 branchegenoot GastouderbureauAdministratie overgenomen. GastouderbureauAdministratie is leverancier van software voor Gastouderbureaus. De overname van het Hoornse ICT-bedrijf past in de groeistrategie en visie voor de toekomst. Met de overname bouwt Atane Software haar positie in de branche verder uit.

Menno Baris, commercieel directeur van Atane Software: “GastouderbureauAdministratie is in technisch en commercieel opzicht een sterke partij, met een groeiend marktaandeel. Deze overname versterkt de marktleidende positie van Atane Software binnen de gastouderbranche, en biedt ons de kans om te profiteren van de binnen GastouderbureauAdministratie aanwezige technische en functionele innovaties."

Eric Schalker, directeur GastouderbureauAdministratie: ”Voor mij persoonlijk is het belangrijk om teweten dat de klanten in goede handen zijn, omdat er een heldere visie is binnen Atane Software. Met PortaBase hebben zij bewezen een toonaangevende applicatie te leveren aan de Kinderopvangbranche, met een duidelijke focus. De klanten profiteren hiermee dus direct van de hoge mate van kennis, sterke reputatie en hun kijk op innovatie."

Over Atane Software BV:
Sinds 2009 werkt Atane Software hard aan het realiseren van haar missie: ”het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software voor de Kinderopvang met speciale aandacht voor de Gastouderbranche”. Het bedrijf heeft een duidelijke focus en is sinds haar oprichting uitgegroeid tot een gerenommeerde softwareleverancier met een sterke marktpositie.

Voor meer informatie:
Menno Baris of Daniël Oosterhuis
Telefoon: 0229-725566
info@atane.nl


Contact


verzenden