Over ons

 

Atane is opgericht met het doel kwalitatieve software te maken voor gastouderbureaus. Wij zijn van mening dat onze klanten het meeste weten over gastouderopvang, en daarom hebben zij veel inspraak in de ontwikkeling van het product PortaBase. Wij gebruiken onze technische en functionele kennis om te zorgen dat het systeem veilig, overzichtelijk en klantvriendelijk is. 

Door onze specifieke aandacht voor de gastouderbranche hebben wij een naam verworven als dé specialist op het gebied van gastouderbureau software. Het resultaat hiervan is dat onze klanten meer reclame voor ons maken dan wijzelf. Omdat PortaBase speciaal voor gastouderbureaus is gemaakt, sluit het goed aan op dingen die specifiek zijn voor gastouderopvang, zoals de facturatie en de kwaliteitsbewaking (RIE's, EHBO certificaten, VOG's van huisgenoten etc).

Vraag gerust een referentie op bij u in de buurt.

*Software as a Service

SaaS is software die als een online dienst wordt aangeboden. De gebruiker hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit een contract af voor een vast bedrag per maand voor het gebruik. De SaaS provider zorgt voor installatie, onderhoud en beheer, de gebruiker benadert de software over het internet bij de SaaS provider. 

Bron: Wikipedia


verzenden