Tarieven

Tarieven voor PortaBase

Vanwege ons prijsmodel is onze software ook voor kleine organisaties betaalbaar. Als u klein bent, betaalt u ook minder. Bovendien hoeft u niet te investeren in extra hardware, en het aantal gebruikers is onbeperkt. Het enige wat u nodig heeft is een computer met internetverbinding. Ook verplichten wij onze klanten niet tot langlopende overeenkomsten. Ons doel is om goede software voor alle gastouderbureaus bereikbaar te maken.

De kosten voor het gebruik bestaan uit een vast tarief, afhankelijk van het aantal actieve koppelingen dat u heeft. Hierbij inbegrepen zijn regelmatige updates en een telefonische helpdesk. Er zijn eenmalige kosten voor het inrichten van het systeem. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Voor alle abonnementen geldt een proefperiode van 3 maanden

 

Voor gastouderbureausPrijs (incl. 21% BTW)
Startersaanbieding
0-10 koppelingen en LRKP registratie < 1 jaar 
49 EUR/maand
0-40 actieve koppelingen 97 EUR/maand
40-100 actieve koppelingen 129 EUR/maand
100-250 actieve koppelingen 155 EUR/maand
250-500 actieve koppelingen 185 EUR/maand
500-1000 actieve koppelingen 229 EUR/maand
> 1000 actieve koppelingen op maat
 
Eenmalige kosten voor configuratie en oplevering* 250 EUR
Overzetten stamgegevens, indien gewenst in overleg **

 

*    Hierbij inbegrepen zijn kosten voor een SSL certificaat, wat nodig is om een beveiligde verbinding mogelijk te maken.
**  Het inlezen van stamgegevens (bijvoorbeeld vanuit Excel) is optioneel. Vooraf wordt een schatting gemaakt van de tijd die daarvoor nodig is, met een maximale afwijking van +/- 20%.

Contact


verzenden